GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-04-2024 07:56   Güncelleme : 11-04-2024 23:54

DriversNation Derneği, Türkiye’de Faaliyetlerine Başladı.

DriversNation Derneği, Türkiye’de Faaliyetlerine Başladı.

DriversNation Derneği, Türkiye’de Faaliyetlerine Başladı.

 

Uluslararası alanda DriversNation ismini kullanan, Türkiye’de ise Dernek isimlerinin Türkçe olması gerekliliği nedeniyle “Sürücüler Grubu Derneği” ismiyle dernek masasına kaydı sağlanan Dernek 4 Nisan itibariyle İstanbul’da faaliyetlerine başladı.
 


Yönetim Kurulu tarafından Derneğin misyonu, spor veya sportif kategorisine giren araç severlerin Dernek bünyesi altında toplanıp tanışıklığını sağlamak ve birlikte keyifli vakit geçirerek sürüş etkinlikleri düzenlemek olarak açıklandı.

 

 

Derneğin kuruluş prosedürlerinin tamamen bitmesiyle birlikte dernek üye alımlarına başlayacak.

 

Halihazırda çok fazla üyelik başvurusu aldıklarını belirten dernek yönetim kurulu, henüz bürokratik sürecin tamamlanmaması nedeniyle resmi olarak üye alımlarına başlamadıklarını belirtti. İki aşamalı bir aday üyelik sürecinin bulunması ve üye adayları ile tanışmak amacıyla DN#MEET etkinlikleri adı altında tanışma etkinlikleri düzenlediklerini de ekledi.
 

 

Derneğin hukuki tüm işlemleri tamamlandıktan sonra hem derneği İstanbul’da yaşayan sürüş ve araba severlere tanıtmak hem de sosyal medyadaki takipçileri tarafından çokça talep edilmesi sebebiyle herkese açık bir buluşma gerçekleştireceklerini bildirdiler.

 

 

AdminAdmin